Quality starts with optimal conditioning!

weegbrug

Wist u dat de allereerste weegbrug in Nederland volgens de geschiedenisboeken al rond 1741 in gebruik werd genomen? Vroeger waren er speciale verenigingen die de weegbrug in een dorp of haven vanuit een daarbij behorend huisje beheerden. In de loop der tijden zijn de meeste verdwenen, maar Jos Veldboer besloot deze service in 2017 in ere te herstellen. Steeds meer kregen bedrijven namelijk de verplichting om officiële leeg- en volmetingen te overleggen. Met de Weegbrug Langedijk blijven flexibiliteit en snelle verlaadtijden gewaarborgd. De weegbrug staat op een paar honderd meter afstand van het koel- en vrieshuis, in dezelfde straat. Deze heeft een bereik van 60 ton en is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Wilt u gebruik maken van de brug, klop dan even aan bij de Mossel 2.

onze klanten

Groothandelaren, vleesproducenten, telers en kwekers, groenteverwerkingsbedrijven, supermarktketens en andere partijen in de foodsector weten de weg naar Noord-Scharwoude te vinden. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land, maar ook van buiten de landsgrenzen.

aanmelden nieuwsbrief

Op deze manier kunnen wij u eenvoudig en regelmatig op de hoogte houden van alles wat we zoal doen en ondernemen. Uw gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor onze berichtgeving.De Mossel 2, 1723 HZ Noord-Scharwoude
+31 (0)226-314260