Quality starts with optimal conditioning!

tempereren

Octrooi op speciale tempereertechniek

Tempereren is een vak apart, waar Jos Veldboer zijn specialisme van heeft gemaakt. Sterker nog: het koel- en vrieshuis is een van de belangrijkste aanbieders van deze techniek in Nederland. Omdat wij toekomst zien in deze markt (gemaksvoeding en vlees met een korte bereidingstijd), hebben we de capaciteit vergroot tot 100.000 kg per dag. We hebben vier cellen tot onze beschikking waar we de temperatuur naar verschillende gradaties kunnen terugbrengen: van -18°C naar -8°C, van -18°C naar boven nul en twee cellen die van -20°C naar -2°C gaan. Die laatste twee zijn speciaal voor het tempereren van gesliced vlees, waar Jos zelf een systeem voor ontwikkelde en het octrooi voor verwierf.

onze klanten

Groothandelaren, vleesproducenten, telers en kwekers, groenteverwerkingsbedrijven, supermarktketens en andere partijen in de foodsector weten de weg naar Noord-Scharwoude te vinden. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land, maar ook van buiten de landsgrenzen.

aanmelden nieuwsbrief

Op deze manier kunnen wij u eenvoudig en regelmatig op de hoogte houden van alles wat we zoal doen en ondernemen. Uw gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor onze berichtgeving.De Mossel 2, 1723 HZ Noord-Scharwoude
+31 (0)226-314260