Quality starts with optimal conditioning!

overdracht

WIJ BUNDELEN ONZE KRACHTEN

One Lineage Family

Veldboer koel- en vrieshuizen heeft besloten per 1 maart 2022 al haar bedrijfsactiviteiten en aandelen over te dragen aan Lineage Logistics. Met het oog op de continuïteit en ambities voor de toekomst hebben wij ervoor gekozen de krachten te bundelen.

Veldboer is opgericht in 1984 en dijde in de loop der jaren steeds meer uit. De huidige capaciteit is 20.000 m3, wat je kunt vergelijken met de inhoud van acht olympische zwembaden. Bij Veldboer kan tot 150.000 kg worden ingevroren. Per dag, elke dag opnieuw. Een grote diversiteit aan koel-, vries- en tempereercellen maakt het mogelijk om elke klant op de wenken te bedienen. Daarnaast heeft het bedrijf zijn eigen transportdienst en een weegbrug.

“We zijn verheugd om Veldboer koel- en vrieshuizen te verwelkomen in de One Lineage Family nu we verder bouwen aan momentum en onze Europese activiteiten verder uitbreiden”, zegt Harld Peters, Senior Vice President Europe bij Lineage. “Nederland blijft een cruciaal knooppunt voor de voedselkoelketen binnen de Europese markt, gezien de centrale ligging en de toegankelijkheid van belangrijke zeehavens en inlandterminals. De toevoeging van Veldboer koel- en vrieshuizen zal Lineage dan ook helpen om meer punten in de uitgebreide supply chains van onze klanten met elkaar te verbinden.”

onze klanten

Groothandelaren, vleesproducenten, telers en kwekers, groenteverwerkingsbedrijven, supermarktketens en andere partijen in de foodsector weten de weg naar Noord-Scharwoude te vinden. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land, maar ook van buiten de landsgrenzen.

aanmelden nieuwsbrief

Op deze manier kunnen wij u eenvoudig en regelmatig op de hoogte houden van alles wat we zoal doen en ondernemen. Uw gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor onze berichtgeving.De Mossel 2, 1723 HZ Noord-Scharwoude
+31 (0)226-314260