Quality starts with optimal conditioning!

over ons

Jos Veldboer is een echte ‘koeltechneut’. In het Noord-Hollandse plaatsje Noord-Scharwoude staat zijn koel- en vrieshuis, een middelgroot bedrijf waar alles draait om het koelen, vriezen en verpakken van producten. De onderneming werd opgericht in 1984 en dijde in de loop der jaren steeds meer uit. De huidige capaciteit is 20.000 m3, wat je kunt vergelijken met de inhoud van acht olympische zwembaden. Bij Veldboer kan tot 150.000 kg worden ingevroren. Per dag, elke dag opnieuw. Een grote diversiteit aan koel-, vries- en tempereercellen maakt het mogelijk om elke klant op de wenken te bedienen. Daarnaast heeft het bedrijf zijn eigen transportdienst en een weegbrug.

onze klanten

Groothandelaren, vleesproducenten, telers en kwekers, groenteverwerkingsbedrijven, supermarktketens en andere partijen in de foodsector weten de weg naar Noord-Scharwoude te vinden. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land, maar ook van buiten de landsgrenzen.

aanmelden nieuwsbrief

Op deze manier kunnen wij u eenvoudig en regelmatig op de hoogte houden van alles wat we zoal doen en ondernemen. Uw gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor onze berichtgeving.De Mossel 2, 1723 HZ Noord-Scharwoude
+31 (0)226-314260