Quality starts with optimal conditioning!

opslag

“Snel en effectief reageren op de markt”

Ons koel- en vrieshuis heeft genoeg capaciteit om producten voor korte, maar ook voor langere tijd onder geconditioneerde omstandigheden op te slaan. Het kan immers voorkomen dat een leverancier nog niet weet wanneer hij zijn versproduct precies nodig heeft. Bij Jos Veldboer is het mogelijk om een buffer neer te leggen die, als de situatie daar om vraagt, snel beschikbaar komt voor de verkoop. Het grote voordeel is dat de klant hierdoor sneller en effectiever op de markt kan reageren. Van onze kant vraagt dat niet alleen flexibiliteit en een strakke planning, maar ook een groot inlevingsvermogen. Laat dat nou precies zijn waar wij in uitblinken! Uiteraard heeft u als opdrachtgever de garantie dat de producten altijd onder dezelfde omstandigheden zijn opgeslagen.

onze klanten

Groothandelaren, vleesproducenten, telers en kwekers, groenteverwerkingsbedrijven, supermarktketens en andere partijen in de foodsector weten de weg naar Noord-Scharwoude te vinden. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land, maar ook van buiten de landsgrenzen.

aanmelden nieuwsbrief

Op deze manier kunnen wij u eenvoudig en regelmatig op de hoogte houden van alles wat we zoal doen en ondernemen. Uw gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor onze berichtgeving.De Mossel 2, 1723 HZ Noord-Scharwoude
+31 (0)226-314260