Quality starts with optimal conditioning!

kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking is een begrip dat je steeds vaker hoort in de voedselindustrie, maar bij ons komt dat al ruim 35 jaar in ons woordenboek voor (zo lang bestaan we namelijk al). Uiteraard gaan wij mee met de eisen van deze tijd en die worden steeds strenger.

Wij hebben alles in huis om uw product zo goed mogelijk te beschermen. Jos Veldboer is een erkend koel- en vrieshuis, op grond van Verordening (EG) nr. 853/2004. Dit betekent dat wij volgens de Europese wet aan alle gestelde eisen op het gebied van levensmiddelenhygiëne voldoen en de veiligheid van het aan ons toevertrouwde product gewaarborgd is. De genoemde verordening bevat specifieke hygiënevoorschriften voor voedsel van dierlijke oorsprong.

onze klanten

Groothandelaren, vleesproducenten, telers en kwekers, groenteverwerkingsbedrijven, supermarktketens en andere partijen in de foodsector weten de weg naar Noord-Scharwoude te vinden. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land, maar ook van buiten de landsgrenzen.

aanmelden nieuwsbrief

Op deze manier kunnen wij u eenvoudig en regelmatig op de hoogte houden van alles wat we zoal doen en ondernemen. Uw gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor onze berichtgeving.De Mossel 2, 1723 HZ Noord-Scharwoude
+31 (0)226-314260