Quality starts with optimal

transport

“Meedenken met de klant is een belangrijk onderdeel van ons vak”

De aan- en afvoer van goederen is een onlosmakelijk deel van het proces. Dus ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Opdrachtgevers die hun waar komen brengen of halen, kunnen wij korte los- en laadtijden garanderen. Drie laadstations staan ter beschikking. 

Wel eens vrachtwagens zien rijden met het logo van ons koel- en vrieshuis? Dat kan kloppen! Lang niet elk vrieshuis heeft zijn eigen transportdienst, maar wij wel. Hiermee komen we onze klanten tegemoet in flexibel vervoer. Onder geconditioneerde omstandigheden brengen wij de producten die bij ons in opslag zijn geweest naar de gewenste plaats van bestemming. Onze vrachtwagens en opleggers zijn ook inzetbaar als tijdelijke koeling bij onze opdrachtgevers voor de deur. Dat kan handig zijn als zij een speciale actie hebben en hun voorraad even kwijt moeten. Wij zorgen dan voor de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

In veel gevallen is het wenselijk om tijdens de opslag al met de volgende stap in het logistiek proces bezig te zijn:

  • orderpicking
  • omlabelen of herlabelen van orders
  • sorteren
  • pallets sealen
  • pallets etiketteren

Ons team is goed op elkaar ingespeeld en kan ook dit soort taken, van colli- tot palletniveau, voor u verzorgen. De medewerkers zijn u graag van dienst.

Crossdocking is een kostenbesparend distributieconcept, waarbij de goederen direct van het losdock naar het laaddock worden gebracht, zonder ze eerst op te slaan. Dat scheelt niet alleen in de voorraad- en opslagkosten maar ook in het transport.

Hier komt tekst over CMR

onze klanten

Groothandelaren, vleesproducenten, telers en kwekers, groenteverwerkingsbedrijven, supermarktketens en andere partijen in de foodsector weten de weg naar Noord-Scharwoude te vinden. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land, maar ook van buiten de landsgrenzen.

aanmelden nieuwsbrief

Op deze manier kunnen wij u eenvoudig en regelmatig op de hoogte houden van alles wat we zoal doen en ondernemen. Uw gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor onze berichtgeving.De Mossel 2, 1723 HZ Noord-Scharwoude
+31 (0)226-314260