BRC

BRC
Wat betekent BRC? In 1998 hebben Britse retailers een gezamenlijke standaard ontwikkeld voor de gehele voedingssector: de Britisch Retail Consortium Standard (BRC). Bij BRC is vereist dat HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) toegepast wordt en dat de omgeving, product, proces, en medewerkers in het BRC systeem opgenomen zijn. Zo wordt in de BRC ook een risicoanalyse volgens de HACCP geëist en dienen de kritische voedselveiligheid punten (CCP’s) in het productieproces aantoonbaar geborgd te worden. Waarom een BRC-certificering? Een BRC certificering wordt door afnemers steeds vaker als eis gesteld. Het systeem geeft zekerheid dat het voortbrengingsproces van voedingsmiddelen beheerst wordt. De productveiligheid wordt dus verzekerd.

  • invriezen
    royale vriescellen met én zonder stellingen
  • transport
    geconditioneerd vervoer van uw producten.
  • adres
    de Mossel 2
    1723 HZ Noord Scharwoude
  • contact
    0226-314260
    info@veldboer.nl